Menukaart

Menukaart

Welkom

Geniet, proef en beleef,

Frans als basis doorweven met specerijen uit de Orient, Bazaar en geïnspireerd door smaak…

Een passende wijn geschonken met verve, een genot brengt smaken samen en verbind…

Bram en Patricia

Waarom Zout&Citroen

Zout en Citroen zijn al vanaf oudsher bekend als de twee meest pure vormen van smaaktoevoeging in de keuken. U vindt deze twee smaakmakers dan ook terug in onze gerechten.

Seizoen


‘Ikan Bumbu Bali’
baars – sajoer – kokos-satay ijs – komkommer – bumbu bali


steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier
Voor een supplement van €3,75 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

‘Bangkok Nights’
zeeduivel – thai green curry – penang curry – ananas – papaya


eendenlever – tsukemen – enoki – kombu – Gillardeau*


kwartel – fregola – harissa – chantennay wortel


buikspek – vadouvan – morielles – knoflook – peterselie


duif – macadamia Raz el Hanout – pompoen – cepes - eiken

rendang – sukade - aardappel – ui - atjar

ambachtelijke kazen **

lychee – longan – gember - duindoornbes

cepes – pastinaak – cranberry

5-gangen: € 67,50 wijn arr. € 38,50
Ikan – steak tartare – buikspek – duif – cepes
7-gangen: € 82,50 wijn arr. € 54,00
Ikan – steak tartare – Bangkok Nights – kwartel – rendang – chocoholic – cepes
9-gangen: € 105,- wijn arr. € 68,50
Ikan – steak tartare – Bangkok Nights – eendenlever – buikspek – duif – rendang – chocoholic – cepes
11-gangen amuse menu: € 125,-

Ikan – steak tartare – Bangkok Nights – eendenlever – kwartel - buikspek – duif – rendang – kazen - chocoholic – cepes

*€ 25,- supplement als u dit wilt toevoegen aan uw menu, bij 9-gangen inbegrepen.
** Wenst u kaas i.p.v. zoet dan rekenen wij een supplement van € 6,25
Wenst u kaas als extra gang dan rekenen wij € 14,50, bij amuse menu inbegrepen.
Menu’s zijn alleen per tafel te bestellen

Zout&Citroen


Voorgerecht
‘Ikan Bumbu Bali’
baars – sajoer – kokos-satay ijs – komkommer – bumbu bali
of
steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier
Voor een supplement van €3,75 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

Hoofdgerecht
‘Bangkok Nights’
zeeduivel – thai green curry – penang curry – ananas – papaya
of
rendang – sukade steak – aardappel – nasturium – atjar

Dessert
Lychee – longan – gember - duindoornbes
of
cepes – pastinaak – cranberry

€ 42,50

Wenst u kaas i.p.v. zoet dan rekenen wij een supplement van € 6,25
Wenst u kaas als extra gang dan rekenen wij € 14,50

Menu’s zijn alleen per tafel te bestellen

 

 

 

Wegens de allergenen wetgeving van 15 december 2014 willen wij u er graag op attenderen uw allergieën door te geven bij de bestelling van uw menu. Wij zullen de gerechten naargelang aanpassen aan uw wensen.