Menukaart

Menukaart

Welkom

Geniet, proef en beleef,

Frans als basis doorweven met specerijen uit de Orient, Bazaar en geïnspireerd door smaak…

Een passende wijn geschonken met verve, een genot brengt smaken samen en verbind…

Bram en Patricia

Waarom Zout&Citroen

Zout en Citroen zijn al vanaf oudsher bekend als de twee meest pure vormen van smaaktoevoeging in de keuken. U vindt deze twee smaakmakers dan ook terug in onze gerechten.

Seizoen

dorade – pompoen – Thai green curry – rammenas – appel – amontillado


steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier
Voor een supplement van €3,50 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

lumper – kaffir limoen – papaya – komkommer – strandkrab curry

schol – knolselder – wortel – beurre noisette

eendenlever – tsukemen – enoki – kombu – Gillardeau*

sukade - zwezerik - Black eye - biet - yuzu

Bresse kip  - eekhoorntjesbrood - schorseneer - eendelever

‘Holy Crêpe’ **
eendenlever – crêpe epoisses – appel – bleekselderij

'Chocoholic'

32% - 35% - 55% - 64% - 66% - 70,4% - 75%

speculaas – mandarijn - marsepein

5-gangen: € 65,- wijn arr. € 33,50
dorade – steak tartare – lumper – zwezerik – 'Chocoholic


7-gangen: € 79,50 wijn arr. € 47,00
dorade – steak tartare – schol – Bresse - zwezerik – 'chocoholic' – speculaas


9-gangen: € 99,- wijn arr. € 59,50
dorade – steak tartare – lumper – schol – eendenlever – Bresse - zwezerik  – 'Chocoholic' – speculaas


*€ 25,- supplement als u dit wilt toevoegen aan uw menu, bij 9-gangen inbegrepen.
**€ 25,- supplement als u dit wilt toevoegen aan uw menu.


Menu’s zijn alleen per tafel te bestellen

Zout&Citroen


Voorgerecht

dorade – pompoen – Thai green curry – rammenas – appel – amontillado
of
steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier
Voor een supplement van €3,50 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

Hoofdgerecht


schol – knolselder – wortel – beurre noisette
of
rendang – sukadesteak – aardappel – nasturium – atjar

Dessert

'Chocoholic'

32% - 35% - 55% - 64% - 66% - 70,4% - 75%
of
speculaas – mandarijn - marsepein
€ 39,50

Wenst u kaas i.p.v. zoet dan rekenen wij een supplement van € 6,-.
Wenst u kaas als extra gang dan rekenen wij € 14,-

Menu’s zijn alleen per tafel te bestellen

 

Wegens de allergenen wetgeving van 15 december 2014 willen wij u er graag op attenderen uw allergieën door te geven bij de bestelling van uw menu. Wij zullen de gerechten naargelang aanpassen aan uw wensen.