Menukaart

Menukaart

Welkom

Geniet, proef en beleef,

Frans als basis doorweven met specerijen uit de Orient, Bazaar en geïnspireerd door smaak…

Een passende wijn geschonken met verve, een genot brengt smaken samen en verbind…

Bram en Patricia

Waarom Zout&Citroen

Zout en Citroen zijn al vanaf oudsher bekend als de twee meest pure vormen van smaaktoevoeging in de keuken. U vindt deze twee smaakmakers dan ook terug in onze gerechten.

 Seizoen

roggewang - schelpdieren - cerisakers - waterkers - aardappel

steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier


Voor een supplement van €3,50 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

oester - biet - gele groente - amandel

zeeduivel - zomerpaddestoelen - couscous - vadouvan - kerrie

eendenlever – tsukemen – enoki – kombu – Gillardeau *

rendang – rode poon – aardappel – nasturium – atjar

pintade - lumper - satay

ananas - watermeloen - witte soja - Raz el Hanout - beurre noisette

framboos - rabarber - cheesecake - rozemarijn - zoethout


5-gangen: € 65,- wijn arr. € 33,50


roggewang – steak tartare – oester – pintade – ananas


7-gangen: € 79,50 wijn arr. € 47,00

roggewang – steak tartare – zeeduivel – rendang – pintade – ananas - rabarber

9-gangen: € 99,- wijn arr. € 59,50
roggewang – steak tartare – oester - zeeduivel - eendenlever - rendang – pintade – ananas - rabarber

*€ 15,- supplement als u dit wilt toevoegen aan uw menu, bij 9-gangen inbegrepen.

 

Zout&Citroen


Voorgerecht
roggewang - zeevruchten - cerisa kers - waterkers - aardappel
of
steak tartare – zoetzure groentjes – piccalilly – gerookte dooier
Voor een supplement van €3,50 voegen wij 1 rauwe Gillardeau oester toe

Hoofdgerecht
zeeduivel - zomerpaddestoelen - couscous - vadouvan - kerrie
of
rendang – bavette – aardappel – ui

Dessert
ananas - watermeloen - witte soja - Raz el hanout - beurre noisette

 framboos - rabarber - cheesecake - rozemarijn
€ 39,50

Wenst u kaas i.p.v. zoet dan rekenen wij een supplement van € 6,-.
Wenst u kaas als extra gang dan rekenen wij € 14,-

Wegens de allergenen wetgeving van 15 december 2014 willen wij u er graag op attenderen uw allergieën door te geven bij de bestelling van uw menu. Wij zullen de gerechten naargelang aanpassen aan uw wensen.